Ramona Gabor (facebook)

Ramona Gabor, sora mai cunoscutei Monica Gabor, este o persoană carismatică, frumoasă am putea chiar spune. Dar se pare că nu se simte prea bine în pielea ei dacă mai apelează la estetician.

Ramona și-a injectat botox pentru a nu avea nici o urmă de rid, relatează Click. „Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea. Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, a scris Ramona.

Procedura de întinerire a avut loc în Dubai, locul în care acesta este stabilită și unde are o afacere cu un parfum care îi poartă numele.

„Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în altă parte. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România”, a spus Ramona Gabor, pentru Impact.

Ramona a apelat și în trecut la operații estetice. În urmă cu 13 ani, ea și-a pus silicoane, și-a operat nasul și gambele. După aceste intervenții, Ramona pare varianta șatenă a starletei Bianca Drăgușanu, buna sa prietenă. Asemănarea este atât de puternică de ai impresia că sunt operate de același medic estetician, singura deosebire este în culoarea podoabei capilare.

Citește și: Daniela Gyorfi, din nou pe masa de operație