Dan Negru (Fanatik)

Chiar dacă mai sunt două luni până la finalul anului, mulți dintre români își fac planuri pentru petrecerea serii de Revelion. Unii vor petrece la „Cabana Plăpumioara”, care posibil ca și în acest an să fie aglomerată, alții visează o vacanță în vreo țară exotică, mai ales dacă au ales să se vaccineze și atunci nu sunt supus restricțiilor.

Ce se știe însă sigur este faptul că și în acest an, Dan Negru va prezenta emisiunea de divertisment de la cumpăna dintre ani. Pentru a 22-a oară la rând.

„Sunt vechi”, vorba lu’ Caragiale. 22 de ani. Niște generații IPhone-ul s-a lansat in 2007, , FB prin 2004, Insta in 2010 și Netflixu’ tot pe atunci. „Sunt vechi” dacă faceam revelioane fără IPhone-uri și FB… Și dacă Verdi avea dreptate ? „Întoarceți-vă la cele de demult! Va fi un progres”

a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»”, a declarat Dan Negru, pentru Cancan.

Dan Negru: „Mi-am propus să fim peste BBC”

Anul trecut, cu restricții destul de dure, fără celebrele ieșiri în piețele publice pentru urmărirea focurilor de artificii, pe acolo pe unde s-au ținut ele, emisiunea lui Dan Negru a atinse „cote” înalte, ajungând la audiențe surprinzătoare. Și cum deja se știe, orice Revelion de al llui Negru este un success, cu show de zile mari, pentru anul acest, producărorii și-au propus să treacă de audiențele BBC.

„O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva.

Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mai spus Dan Negru, citat de Cancan.

Citește și: Răspunsul lui Dan Negru la supărarea lui Bittman: ”Hai, mânuțele în aer!”