Bărbat reținut după ce a fost prins beat la volan de două ori în aceeași zi

El s-a ales cu dosar penal și pentru conducere fără permis

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Un bărbat din Botoşani a ajuns după gratii după ce a fost prins beat la volan, de două ori în aceeași zi. Atunci când a fost oprit prima dată în trafic, polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru conducere sub influența alcoolului, potrivit digi24.ro.

Două ore mai târziu, bărbatul a fost oprit din nou

El s-a ales cu dosar penal și pentru conducere fără permis și a fost dus direct în arest pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc pe raza municipiului Botoșani. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din comuna Ungureni, a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină în trafic, de două ori în doar două ore.

 „Prima constatare a fost în jurul orelor 19.30, când i s-a reţinut permisul pentru conducere sub influenţa alcoolului. Iar cea de-a doua constatare a fost în jurul orelor 21.30, când a fost depistat din nou sub influenţa alcoolului la volan.

De această dată i s-a întocmit dosar penal şi pentru conducere fără permis”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani. La a doua testare, șoferul avea o alcoolemie de 0,57 ml/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, respectiv conducere fără permis. Drumuri din România unde traficul se desfășoară cu probleme