Sofiei Vicoveanca „i-a sărit țandăra” la Festivalul Haiducilor. Spectatorii, șocați de ceea ce au văzut

„Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor”, a scris un spectator, pe Facebook, filmând întreaga scenă

Foto: preluare Adevărul

Fiind invitată, în calitate de artist, la festivalul de muzică populară al Haiducilor, Sofia Vicoveanca a oferit o reprezentație de neuitat, însă nu neaparat în sensul pozitiv. Cu toate că, de obicei, spectacolele acesteia sunt extrem de apreciate, artista de muzică populară fiind unică în branșa ei, de data aceasta aprecierea din partea publicului nu a mai venit. Și nu pentru că Vicoveanca nu ar fi cântat frumos, ci pentru că, în mijlocul spectacolului, artista a izbucnit în țipete, autosabotându-și propria reprezentație artistică.

Sofia Vicoveanca a oferit, într-adevăr, un spectacol de… neuitat

Cei ce au fost prezenți la spectacolul oferit de artista de muzică populară vor uita cu greu momentul, întrucât Sofia Vicoveanca a avut parte de o ieșire nervoasă necontrolată, după ce un grup de tineri îmbrăcați în straie populare au făcut o horă lângă scenă. În loc să aprecieze gestul tinerilor, Vicoveanca s-a enervat și a început să țipe la ei: „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”.

Horenii s-au conformat și au plecat din fața scenei imediat, iar publicul a amuțit. „Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare îndemnaţi de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!“, a publicat un spectator pe rețelele de socializare, citat de Click.ro.

Citește și: Oana Lis ne dă lecții de dezvoltare personală