Oana Lis ne dă lecții de dezvoltare personală

Își pune diploma de psiholog la treabă

Oana Lis s-a săturat să fie doar „soția cuiva” și vrea să profite de pregătirea pe care o are, de psiholog, relatează Click. Soția lui Viorel Lis dă lecții de dezvoltare personală, în urma cărora veniturile familiei Lis vor fi ceva mai mari, având în vedere că și cheltuielile sunt crescute ca urmare a sănătății precare în care se află fostul primar al Capitalei.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, spune Oana Lis, în prezentarea on-line pe care o face pentru potențialii clienți.

Oana a pornit pe acest drum în „anul pandemiei”

Anul 2020, anul pandemiei, a găsit-o pe Oana Lis psiholog, consilier dezvoltare personală și psihoterapeut integrativ, dar cel mai important, cu propria mini-clinică de psihoterapie! Așa că pasul spre cursurile de dezvoltare personală pe care le promovează în mediul online au avut deja pusă baza.

De altfel, Oana Lis a mai găsit și alte metode de a se reinventa, mai ales după apariția pandemiei, dar și a de a-și chibzui mai bine veniturile, plus o „gură de oxigen” dat mediului. Concret, la o revizie a garderobei a decis că multe dintre hainele care așteptau să fie din nou purtate pot fi reîmprospătate prin mici retușuri. De departe cele mai mari emoții le are când reîmbracă rochia de mireasă, căreia așa îi dă mai multe „șanse la viață”, nu doar o singură dată, în noaptea nunții.

Citește și: Oana Lis, mireasă „zi de zi” după reinventarea garderobei