Denise Rifai și emisiunea sa, premiate la Gala TV Mania

Povești mai mult sau mai puțin cunoscute au fost scoase la iveală în cadrul interviurilor „40 de întrebări”

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost premiată în cadrul Galei TV Mania, iar trofeu pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”, spune realizatoarea de la Kanal D este o confirmare a aprecieri acestui tip de program de către telespectatori.  

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mană. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la «40 de întrebări», este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază. Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat, vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune. Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a spus Denise Rifai, potrivit Kanal D.

Emisiunea, ajunsă la al doilea sezon, a adus în fața publicului o serie de persoane publice, din diverse domenii, pornind de la viața politică până la cea a mondenităților, iar în urma luării la cele „40 de întrebări”, aceștia și-au arătat și acea parte a vieții mai puțin cunoscută sau care a fost distorsionată, voit sau nevoit, în funcție de interesele de moment ale unora.

Astfel, printre cei „iscodiți”, în trecut s-au numărat fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea (actualmente ministru al Tineretului, Familiei și Egalității de Șanse, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Victor Ponta, Viorica Dăncilă, Codrin Ștefănescu,  Liviu Dragnea, George Simion dar și Andreea Marin,  Vali Vijelie, Dan Bittman sau Adrian Copilul Minune, Jean de la Craiova ori Ramona Bădescu.

Teodor Meleșcanu, invitatul de duminică

Fost candidat, de două ori la președinție, Teodor Meleșcanu (80 de ani) va fi invitatul emisiunii ce va fi difuzată duminică, de la ora 22.00. Meleșcanu a fost de cinci ori ministru de Externe, iar pentru doi ani a fost în Serviciul de Informații Externe.

„Ați fost comunist din interes sau din convingere?”, „Ce v-a spus fratele lui Ceaușescu înainte să moară?”, „V-ați folosit de funcția de director SIE ca să ștergeți urmele  «agenților» din politică?”, ‚„V-ati pus relatiile politice in slujba lui Dinu Patriciu?,  „Este Victor Ponta ofițer acoperit?”, „De ce nu ați recunoscut  «firul roșu» cu Moscova?”, „Ați pus interesul lui Dragnea mai presus decât interesul României?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Teodor Meleșcanu va trebui să-i răspundă lui Denie Rifai.
Citește și: George Simion are iubită, dar o ține ascunsă