Horia Brenciu
Horia Brenciu. Sursa foto: pagina de Facebook

Horia Brenciu, unul dintre cei mai apreciaţi artişti şi oameni de televiziune, a avut un loc de muncă normal. Înainte de a deveni celebru, artistul a fost curier, el ducând plicuri mai multor firme mari din Brașov. Horia Brenciu a apărut pe micile ecrane încă din anul 1993, având peste 30 de ani de experiență în televiziune. „Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul. Am avut încredere în câţiva oameni care m-au trădat, dar asta nu înseamnă că nu mai am încredere în cei din jurul meu, doar că sunt mai atent la intuiţia mea. Ea mă înşală din ce în ce mai rar…”, a dezvăluit artistul.

Horia Brenciu a dezvăluit că în televiziune, oamenii cunoscuţi erau etichetaţi drept personalităţi, nu neapărat vedete. „Ţin minte că în perioada respectivă munceam de dimineaţă până seară, pe „brenci“, ca să zic aşa. Realmente, nu apucasem să cunosc deloc capitala. Să-ţi dau doar un exemplu. Doar prin ’95, după doi ani de Bucureşți, am văzut unde e Piaţa Romană. Efectiv, nimeni nu mi-a arătat locurile, iar partenerii mei erau mersul pe jos sau metroul, depinde unde stăteam în gazdă”, a povestit Horia Brenciu.

Horia Brenciu percepe tarife impresonante. Pentru a cânta la o nuntă în anul 2022, el cere 12.500 de euro

Horia Brenciu și orchestra lui sunt printre cei mai scumpi artișți din țară. Cântărețul încasează mai mult decât Smiley sau Loredana, prețul ajungând chiar și la 12.500 euro pentru trei reprize a câte 45 de minute. Horia Brenciu a câștigat o avere din muzică, fiind la fel de bine cotat ca Alexandra Stan. El a debutat în urmă cu zeci de ani în televiziune, iar din toamna anului 2021 are propriul podcast pe Youtube.

Maria Sharapova va deveni mamă pentru prima dată