Maria Sharapova
Maria Sharapova. Sursa foto: Instagram

Celebra fostă jucătoare de tenis Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei de naștere, la împlinirea a 35 de ani. Maria Sharapova și logodnicul ei, Alexander Gilkes , vor avea primul lor copil. MaSha și-a sărbătorit ziua de naștere într-un decor de vis. După câteva ore ea a anunțat, printr-un mesaj postat pe Instagram, că va fi mamă pentru prima dată.

Jucătoare de tenis a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în are se află pe plajă, burtica de gravidă fiind vizibilă.

„Începuturi prețioase!!! Să mănânc tort aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea”, a scris Maria Sharapova, alături de poza.

Fosta sportivă a primit în decurs de câteva ore peste 140.000 de like-uri și peste 3.000 de felicitări. Mai multe celebrități, printre care și actrița Lily Collins din ”Emily în Paris”, au felicitat-o pe fosta campioană internațională în secțiunea de comentarii. Maria Sharapova s-a retras din tenis în urmă cu doi ani. Ea s-a stabilit în SUA, la Los Angeles, acolo unde locuiește alături de logodnicul ei, Alexander Gilkes (42 de ani).

„Am spus ”DA” din prima zi în care ne-am cunoscut”

În luna decembrie 2020, Sharapova a anunțat, tot prin intermediul unei postări pe Instagram, că s-a logodit cu Alexander Gilkes.
Fosta sportivă a publicat o poză alb-negru cu afaceristul.

„Am spus ”DA” din prima zi în care ne-am cunoscut. Acesta rămâne micul nostru secret”, a povestit fosta jucătoare de tenis, la acea vreme. Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis în luna februarie 2020, după 28 de ani de carieră.

„Sunt câteva lucruri simple pe care le aștept cu nerăbdare: un sentiment de liniște cu famiilia mea, să-mi beau cafeaua fără grabă dimineața, escapade neașteptate de weekend, exerciții fizice la alegerea mea”, a transmis Sharapova, în februarie 2020.

Țările unde pensionarii duc o viață de lux