Doi dintre bărbații suspectați de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinși

Minae Marian Cristian a fost reținut în Irlanda de Nord și Laurențiu Ghiță în Scoția

Adrian Kreiner
Adrian Kreiner sursa foto pag de FB

Poliția din Sibiu informează că doi dintre suspecții din cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu, au fost depistați în afara țării. Este vorba despre Irlanda de Nord (Minae Marian Cristian) și în Scoția (Laurențiu Ghiță), potrivit g4media.ro.

Pe numele lor au fost transmise mandare de arestare.

Despre cel de-al treilea suspect, Costinel Cosmin Zuleam nu se știe încă nimic. „Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial.

Astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestor” se precizează în informarea poliției.

 Costinel Cosmin Zuleam și Minae Marian Cristian, zis „Pușcărie”, doi dintre suspecții din cazul târhăriei și uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner mai au dosare penal. Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză. Furtunile au provocat pagube importante în județele Constanța și Tulcea