George Simion are iubită, dar o ține ascunsă

Co-președintele AUR infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi homosexual

Co-președintele AUR George Simion a fost luat la întrebări de Denise Rifai, iar printre cele 40 de întrebări roșii au fost și câteva care i-au atins viața personală. Mai concret, orientarea sexuală a politicianului, având în vedere că pe bursa „zvonurilor” a fost lansată chiar și ideea că acesta ar fi homosexual, asta în condițiile în care Simion este un susținător al familiei tradiționale, mai mult, și un militant împotriva comunității LGBT.  De altfel, Ninel Peia (președintele Partidului Neamul Românesc) este cel care i-a cerut lui Simion să își recunoască orientarea, chiar la intrarea în Parlament.

 Întrebat fiind de Denise Rifai dacă este homosexual, George Simion a negat acest lucru, sugerând că iubitele sale pot confirma că nu este. „Doamne, Ferește. Respectivul nu este un coleg, este de la un alt partid, vrea să dea in noi. Am fost făcut țigan, mason, homosexual și toate aberatiile din lume. Poate să confirmă iubitele mele. Din păcate, în viața privată, afirmații de genul ăsta, un jurnalist a fost la tata acasă și au încercat să arunce cu noroi către părinții me, fac mult rău. Însă odată ce intri în mocirlă cu porcii, trebuie să te bați cu ei”, a mărturisit George Simion, la Kanal D.

Pornind de la afirmație făcută de parlamentar, în urmă cu câteva luni, din care reieșea că vrea să se căsătorească cu iubita pe care o ține ascunsă de ochii publicului, „am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. O să o cunoașteți la momentul potrivit”, Simion a fost întrebat de ce își ține iubita ascunsă.

„Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d. Îmi pare rău de ceea ce am scris pe blog, dar cu toții avem talente de poet, la un moment dat. Nu e ficțiune, așa am simțit la momentul ăla, aveam 22-23 de ani”, a fost explicația pe care  George Simion i-a dat-o lui Denise Rifai.

Citește și: Mihai Trăistariu știe pe cine va vota pentru Cotroceni