Mihai Trăistariu știe pe cine va vota pentru Cotroceni

Artistul a ajuns la un alt nivel de admirație pentru senatoarea „Xena, prințesa războinică”

Cântărețul Mihai Trăistariu își duce admirația pentru Diana Șoșoacă la un al nivel. După ce de curând doar distribuia postări de ale senatoarei, cea mai vocală contestatară a pandemiei, a vaccinului anti-Covid sau a restricțiilor, de data aceasta, Trăistariu i-a cerut să candideze la președenție, nu de alta, dar el o va vota.

Și cum în urmă cu ceva vreme, senatoarea ex-AUR afirma că „dacă poporul i-o cere, va candida” putem să ne așteptăm să o vedem pe buletinele de vot.  

„Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să vă votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Să candidați neapărat! România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”, i-a comentat Mihai Trăistariul la o postare ce avea ca subiect ilegalitatea stării de alertă după căderea Guvernului Cîțu.

Și așa cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară, în ciuda „mulțumirii” pe care senatoarea i le-a transmis. „Vă mulțumesc din suflet! Până la președinție, aș vrea să ne unim cu toții, să salvăm poporul român, pentru că se poate! Admirația este reciprocă! Vă contactez în privat! Vă mulțumesc încă o dată!”, i-a răspuns Diana Șoșoacă.

„Frumosul meu am o rugăminte la tine, poți compune două melodii, una pt iubita noastră eroină Șoșoacă Ivanovici și a doua pt Patrioții noștri eroii noștri care nu dorm nopțile pt binele nostru,Bahmuțeanu,Lazarus,Oana Loghin și Codruța Cerva. Plătesc pana in 10000€ dacă ești de-acord Lasă-mi un comentariu. Șoșoacă președintele României”, a fost un răspuns la „solicitarea” lui Trăistariu, care printre multe altele părea puțin cam ironic. „Vezi că dacă vin ăștia la putere, vin si cu familia traditionala… Astora nu le plac baiteii care canta cu voce de femeie”, i-a scris altcineva.

Citește și: Mihai Trăistariu, fan declarat al Dianei Șoșoacă