Mihai Trăistariu, fan declarat al Dianei Șoșoacă

Artistul îi distribuie postările legate de (in)existența pandemiei

Cântărețul Mihai Trăistariu nu crede în existența pandemiei, cea care i-a afectat destul de tare conturile bancare, după ce anul trecut nu a putut presta din cauza restricțiilor impuse de autorități, relatează Replica Online. Mai mult, nici cu activitatea academiei de arte pe care o coordonează nu stă pe roze, iar afacerile în domeniul imobiliar, unde s-a extins pe latura turistică, au și ele de suferit.

La o simplă „vizită” pe pagina sa de socializare, printre postările cu iz artistic, ori expunere a trupului „bine lucrat” al lui Mihai, se regăsesc destul de multe distribuiri de linkuri ce au legătură cu pandemia, vaccinarea ori purtatul măștii. „Adevărul iese la iveală încet-încet… Sper să lăsați măștile și să vă vedeți de viață în continuare… Încă mai văd oameni pe stradă care poartă mască… De unde deduc că ei sunt cei care se uită în fiecare minut la tv, ei sunt cei mai îndoctrinați, cei mai speriați, cei mai panicați… Oameni buni…, hai să trăim!”, a scris Mihai Trăistariu.

Citește și: Dan Bittman, convins că pandemia „a fost puțin pusă la cale”

De altfel, fostul component al trupei Valahia, cu care făcea furori la finalul anii 90, s-a arătat un fan al Dianei Șoșoacă, una dintre cele mai vocale contestare cu cunoscătoare într-ale pandemiei și specialistă în vaccinuri. Trăistariu a distribuit o postare de a senatoarei independente, în care era prezentată o persoană ce purta o mască metalică, cu îndemnul „Jos Masca”. Poza era însoțită de următoarea descriere: „Această mască metalică a fost folosită de „marii conducători ai lumii civilizate” până în secolul al XVll-lea împotriva altor ființe umane. Masca a fost folosită pentru a nu permite sclavilor să mănânce în timpul recoltării fructelor sau legumelor și pentru a-i împiedica să-și fredoneze cântecele de jale ori pentru a nu vorbi despre egalitatea dintre ființele umane; despre libertate. Nu trebuie uitate astfel de pagini ale istoriei omenirii, ci trebuiesc transmise generațiilor viitoare, întru luare aminte, pentru ca așa ceva să nu se mai repete niciodată”, a scris Diana Șoșoacă, iar artistul i-a împărtășit opinia.

Căci astfel e greu de înțeles de ce ai distribui ceva dacă nu ai rezona cu acel subiect, ori cu persoana care a făcut postarea.

Citește și: Trăistariu o ia pe urmele lui Hâtz și se reorientează profesional