Bărbat accidentat mortal de un autotren la Cernavodă

El a încercat să traverseze Autostrada Soarelui

Trecere de pietoni
Trecere de pietoni sursa foto pixabay

Un bărbat de 33 de ani a fost accidentat mortal de un autotren, în noaptea de duminică spre luni, în județul Constanța. El a încercat să traverseze ca pieton Autostrada Soarelui în zona localităţii Cernavodă, potrivit g4media.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că pe 1 aprilie, în jurul orei 1,10, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi că pe Autostrada A2, în apropierea oraşului Cernavodă, s-a produs un accident rutier.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 51 de ani, ar fi condus un ansamblu rutier format din autotractor şi semiremorcă şi ar fi lovit un pieton, respectiv un bărbat, de 33 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea autostrăzii. În urma accidentului rutier, pietonul a decedat”, a comunicat IPJ Constanţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Inundații de amploare în anumite regiuni din Franța