Un actor englez a fost ales cel mai frumos bărbat din lume din punct de vedere științific

Utilizând raportul grecesc Golden Ratio of Beauty Phi, chirurgul estetician Julian De Silva l-a desemnat pe britanicul Regé-Jean Page drept câștigător

Un medic a folosit tehnici de cartografiere facială pentru a determina care este cel mai frumos bărbat din lume. Utilizând raportul grecesc Golden Ratio of Beauty Phi, chirurgul estetician Julian De Silva l-a desemnat pe britanicul Regé-Jean Page, actorul din Bridgerton, drept câștigător, potrivit ziare.com.

 Raportul analizează simetria feței unei persoane pentru a determina cât de atractivă este percepută aceasta.

 Leonardo Da Vinci era cunoscut pentru faptul că folosea acest instrument în lucrările sale pentru a le face mai atrăgătoare din punct de vedere vizual. Dr. De Silva a constatat că raportul lui Page a fost 93,65%, ceea ce îl face pe acesta cea mai atractivă celebritate masculină. Actorul australian Chris Hemsworth a obținut un scor de 93,53%, iar americanul Michael B.Jordan s-a clasat pe locul al treilea cu 93,46%. 

Pe listă au mai fost incluși jucătorul de fotbal masculin al Angliei Jude Bellingham (92,22%), Robert Pattison (92,15%), Chris Evans (91,92%) și George Clooney (89,91%).

„Regé a câștigat datorită feței sale de o frumusețe clasică și a superbilor ochi căprui”, a explicat Dr. De Silver. „A avut cu ușurință cel mai mare punctaj pentru distanța dintre ochi, iar poziționarea ochilor săi a obținut, de asemenea, un punctaj ridicat. Buzele sale perfect conturate au obținut, de asemenea, un punctaj ridicat, iar singura notă pe care a obținut-o ușor mai mică a fost pentru lățimea și lungimea nasului”.

Benzinăriile din Italia, închise timp de 2 zile