Trăistariu o ia pe urmele lui Hâtz și se reorientează profesional

O noapte la mare, în apartamentele lui Trăistariu: ce altceva și-ar mai putea dori fanii?

Foto: Facebook Mihai Trăistariu

Cunoscut odinioară pentru calitățile sale vocale, Mihai Trăistariu pare să se fi reorientat profesional între timp, asemenea colegului său de breaslă, Dorian Popa (aka Hâtz). Așadar, Trăistariu a lăsat muzica pe locul secund și mizează, în această vară, pe închirierea apartamentelor pe care le deține, fiind ferm convins că niciun fan de-al lui nu ar putea rezista tentației de a se întâlni personal cu acesta, ca să primească cheia apartamentului. Unde mai pui că, potrivit propriilor declarații, apartamentele se află în buza mării, la 30 de secunde de mers pe jos, până la plajă.

Mihai Trăistariu, de la Eurovision la… Mamaia

Conform declarațiilor acestuia, apartamentele se află în Mamaia Nord, adică în mult-râvnita zonă de la mare, acolo unde prețurile sunt, pe alocuri, un pic mai mari decât în străinătate. Adăugând la calcul și faptul că aceste apartamente poartă amprenta lui Mihai, putem să ne închipuim că o noapte petrecută în așternuturile artistului nu are cum să fie deloc ieftină. „Zilele de plajă se ocupă… cu viteza luminii. Uite… mai avem liber în zilele cu verde. Ți-ai făcut rezervare la mare ? Cele 6 apartamente – eMenTi Residence își așteaptă turiștii! La 30 de secunde de plajă. Mamaia Nord. Hai la mare!”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook, adăugând și un colaj de fotografii ale celor șase apartamente cu care se laudă.

Trăistariu o ia pe urmele lui Hâtz și se reorientează profesional
Foto: Facebook Mihai Trăistariu

„Turiști … mega de treabă, cazați chiar acum la noi, la eMenTi Residence. Sunt 4 familii din Cluj. Au luat 4 apartamente deodată.
Și-au dorit o poză cu mine … așa că … le-am furat-o și i-am postat și pe contul meu”, a mai scris Mihai Trăistariu pe Facebook, ieri. Așadar, din câte se poate observa, doritori există!

Citește și: Dorian Popa rupe gura târgului, în Constanța: va avea propriul cartier rezidențial