Raoul n-ar spune „nu” unei aventuri cu Mihaela Rădulescu

Ba chiar, artistul i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că așteaptă acest moment de 20 ani

Foto: Starpopular.ro

Aflat la emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul de muzică populară, Raoul, a declarat că o aventură cu Mihaela Rădulescu e tot ce își dorește de 20 ani. Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat, însă asta nu înseamnă că Raoul nu și-a mai dorit! Rămâne, totuși, întrebarea: este Mihaela Rădulescu pe aceeași lungime de undă cu artistul?

Raoul o așteaptă „la așternut” pe Mihaela Rădulescu de 20 ani

Raoul pare un tip destul de sincer. Atât de sincer încât este capabil să recunoască că Mihaela Rădulescu este singura vedetă din showbiz-ul românesc cu care ar avea o aventură, dacă și aceasta ar fi de acord. Ba chiar, adaugă acesta, ar fi în stare chiar să țină această relație „sub cheie”, pentru că așa face un bărbat elegant, în astfel de situații, nu expune intimitatea unei femei altora.

„Și dacă ar afla presa?”, l-a întrebat Cătălin Măruță.

„Și dacă ar afla, asta e. Dar un bărbat elegant are grijă să facă în așa fel încât să nu expună o femeie”, a răspuns de îndată Raoul, citat de 9am.ro.

Astfel, cântărețul a reușit, în cadrul rubricii „Sosuri iuți” să dea cărțile pe față, fără nicio jenă de ceea ce ar putea să creadă opinia publică despre el.

În altă ordine de idei, artistul a mai spus că s-a săturat de știrile cu Fulgy, Bianca Drăgușanu și… Adrian Despot, pentru cei trei fiind în stare să închidă televizorul.

Citește și: Trăistariu o ia pe urmele lui Hâtz și se reorientează profesional