Maria Buză, într-o continuă cursă între carieră și familie

„Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc”

Artista Maria Buză, ca orice om, are și regrete, mai ales pentru că a fost într-o continuă cursă între carieră și familie. Iar cel mai mare dintre regrete are legătură cu faptul că nu a putut să fie mai mult alături de fiul său, să îl vadă cum crește și cum se dezvoltă.

„Ne dăm seama că acum ai copilul în braţe de un an şi acum îl vezi conducând lângă tine o mașină. Asta e un alt regret al meu, a crescut copilul şi nu știu când a crescut. Tot timpul plecată, repetiții, turnee, contracte. Mi-am reproșat eu lucrul asta! Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc, nu ne trebuiesc, Dumnezeu ne da atât cat ne trebuie şi întotdeauna când vrei mai mult, nu e bine. El ne spune ca este cel mai fericit copil că ne are pe noi şi ca așa a fost să fie şi el a învățat din asta.Că dragostea ne o purtam in suflet si asta e cel mai important si ca ne avem toți 3 cu bune cu rele. Copiii aleg familia în care vin de unde vin ei din lumea lor frumoasă de acolo”, a mărturisit Maria Buză în emisiunea ShowBlitz de la Antena 3.

Maria Buză are o relație foarte frumoasă cu violonistul George Pătrașcu. „Pentru el muzica este ceva foarte serios, la fel ca și pentru mine. În timp am căpătat și eu oareșce educație (n.r. muzicală), dar nicidecum asemenei unui instrumentist care a studiat înlegung muzica. Eu sunt cu partea artistică, eu îmbin teatrul, care este asul meu din mânecă. Eu sunt un cator care cântă”, a mai spus Maria Buză.

De altfel, Maria Buză a intrat în atenția publicului spectator prin intermediul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde a intrat în pielea artiștilor mari, naționali și internaționali, fie că vorbim de voci feminine sau masculine: Maria Radu, Anna Vissi, Elena Cârstea, Nelu Vlad, Irina Loghin sau Gene Kelly fiind doar câteva dintre multe roluri.

Citește și: Cosmin Seleși părăsește Antena 1, după un deceniu