WhatsApp va permite accesul pe un cont cu maxim 4 telefoane

Până acum un cont putea fi accesat cu un singur număr de telefon și un singur dispozitiv

Mark Zuckerberg a anunțat pe pagina sa de Facebook că aplicația WhatsApp va permite accesul pe un cont cu până la 4 telefoane.”Începând de astăzi, vă puteți conecta la același cont de WhatsApp cu până la patru telefoane”, a scris Zuckerberg, potrivit g4media.ro..

 Până acum, WhatsApp oferea posibilitatea conectării la mai multe dispozitive în același timp, telefon, PC, laptop sau tabletă, dar nu era posibil ca aplicația să poată fi deschisă în același timp, pe același cont, pe două telefoane.

”În contul WhatsApp puteți verifica un singur număr de telefon și un singur dispozitiv. În cazul în care aveți un telefon dual SIM, va fi nevoie să alegeți unul dintre cele două numere pentru a-l asocia contului WhatsApp. Nu există posibilitatea de a asocia două numere de telefon cu contul WhatsApp”, se preciza pe contul aplicației. WhatsApp Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri.

WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia

WhatsApp] Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia. WhatsApp poate fi accesat și folosit de asemenea și pe calculatoare, atâta timp cât telefonul utilizatorului rămâne conectat la internet, în timp ce este folosită aplicația pe PC. Utilizatorul are și opțiunea de a folosi WhatsApp pentru a trimite SMS-uri. Arborii din Deltă, afectați de uscare în masă din cauza omizilor defoliatoare