Dana Rogoz le explică fanilor cum reușește să se mențină „fit”

„Doamne, în ce te bagi… Eu am tiroidă autoimună”, i-a spus Dana Rogoz unui comentator, pe Instagram

Foto: IMDb

Actrița Dana Rogoz a intrat într-un mic conflict cu fanii săi, pe o rețea de socializare, când aceștia și-au permis să presupună care sunt motivele pentru care aceasta reușește să se mențină mereu „fit”. Trebuie menționat că actrița nu a fost niciodată supraponderală nici măcar în perioada sarcinilor, reușind să poarte chiar și în acea perioadă hainele obișnuite din garderobă.

Potrivit Viva.ro, una dintre fanele Danei Rogoz i-ar fi scris acesteia: „Bună, Dana. Arăți senzațional! Cum reușești? Poate faci un articol cu dieta ta și programul de sport. Te-am văzut acum câțiva ani pe plajă și arătai grozav și în realitate. Mult succes!”.

Dana Rogoz: „Doamne, în ce te bagi… Eu am tiroidă autoimună”

Imediat după a mai apărut un comentariu plin de autosuficiență din partea altui utilizator de Instagram: „Este foarte ușor. Dănuța suferă de tiroidă. Nu are ce sfaturi să îți dea. Pe Instagram vei vedea doar partea ruptă din basme, adevărul e dincolo de noi”, a comentat acesta.

Observând avalanșa de păreri, Dana Rogoz a decis să îi răspundă celui din urmă: „Doamne, în ce te bagi…Eu am tiroidă autoimună, adică probleme legate de hipotiroidism mai degrabă, adică aș putea avea tendințe de îngrășare. Deci argumentul cu tiroida e în această situație rupt de realitate”, a subliniat vedeta.

Comentariile fanilor au continuat ulterior: „Dar toți suferim de tiroidă pentru că… toți o avem! Și ce bine că o avem. Important e cum funcționează. Și mai important e că o persoană, oricine ar fi ea, nu trebuie să explice pe nicăieri de ce e slabă sau rotunjoara”.

Citește și: Cove revine la Prima TV, de săptămâna viitoare