Unul dintre cei mai cunoscuţi travestiţi din Iaşi și-a pierdut viața în timpul unui live pe Facebook

Tânărul de 24 de ani era cunoscut în comunitate drept „Monalisa”.

Un incident tragic s-a produs la Iași, în noaptea de Crăciun, un tânăr din comunitatea transgender murind în timpul unui live pe o rețea socială, potrivit digi24.ro.

Tânărul de 24 de ani era cunoscut în comunitate drept „Monalisa”. El s-a întors târziu de la o petrecere, după care a intrat în live pe o rețea socială, în timp ce s-a întins în pat, cu o icoană și o lumânare aprinsă lângă el.

Tânărul a adormit, iar la un moment dat pisica a sărit pe pat și a răsturnat lumânarea, lenjeria luând foc. Ulterior, tânărul a fost găsit mort în pat, în urma intoxicației cu monoxid de carbon. Incidentul a fost văzut în direct de mai multe persoane, care au sunat la 112 și au relatat incidentul. Deoarece nimeni nu cunoștea adresa tânărului, a durat până autoritățile au identificat-o.

„În dimineaţa zilei de 25 decembrie, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iaşi ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o reţea de socializare.

În urma verificărilor efectuate poliţistii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iaşi, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.
Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Licitația pentru primul tronson al autostrăzii Sibiu – Făgăraș, suspendată