Cove revine la Prima TV, de săptămâna viitoare

Doar două săptămâni de pauză „forțată” după plecarea de la Pro TV.

Cove sau Gabriel Coveşeanu, așa cum se numește în buletin, are numai două săptămâni de pauză între proiecte, astfel că după plecarea de la Pro TV, unde prezenta emisiunea „Vorbește lumea”, una oarecum matinală, va face parte din proiectul Flash Monden, de la Prima TV, alături de Diana Bart, relatează Pagina de Media. Potrivit acesteia, Flash Monden va reveni „pe sticlă” din 13 septembrie, de la ora 19,30.  Cove îl va înlocui pe Alexandru Constantin, cel care a trecut la România TV.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden. Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, spune Cove, citat de Pagina de Media.

„Vorbește lumea” și multitudinea de prezentatori

Formatul emisiunii „Vorbește lumea” a trecut printr-o serie de transformări, în ceea ce privește capitolul „prezentatori”. Dacă inițial s-a pornit cu Răzvan Fodor, în 2015, acesta a fost înlocuit cu Cove, care le-a avut alături pe Nadine, Sore și Vica Blochina, până în ianuarie 2016, când s-a alăturat și Adela. De la acel moment până în prezent a renunțat de trei ori la emisiune, când se pregătea să nască. Cel mai recent a fost înlocuită de Lora, care între timp a părăsit emisiunea pentru a se concentra pe „planuri personale”. De la plecarea Lorei, Cove a prezentat emisiunea cu cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PRO FM), Theo Rose şi Viviana Sposub. De luni, 30 august, Adela a revenit pe „serviciu”, numai că de data asta Cove e cel care a zis „Pa”.

Ce-i drept, e destul de greu cu atâtea schimbări, nu?

Cove a mai fost la Prima TV, în 2015, unde a prezentat emisiunea „Mama mea gătește mai bine”. Cove s-a făcut remarcat pe vremea când prezenta alături de Andreea Marin, celebra emisiune „Surprize, Surprize”.

Citește și: Cove a plecat de la „Vorbește Lumea”