Cove a plecat de la „Vorbește Lumea”

Vine Adela, pleacă Cove

Foto: preluare Playtech.ro

Îndrăgitul prezentator de televiziune, Cove (pe numele real Gabriel Coveșeanu) a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV. Nu se știe încă dacă plecarea este una temporară sau permanentă, de vreme ce emisiunea a suferit schimbări dese, în ceea ce privește formula de prezentare a acesteia.

Cove pleacă, Adela Popescu revine

După ce a lipsit o bună perioadă, Adela Popescu a revenit pe platoul „Vorbește Lumea”. „Nu-mi imaginam că ziua asta o să vină atât de repede, dar iată-mă aici servindu-mi cafeaua alături de voi și de colegii mei dragi. Îmi amintesc ca ieri de ultima emisie din ianuarie, atunci am hotărât să mă retrag, a fost o perioadă minunată, am stat alături de copii. Știu că pare un gest inconștient întoarcerea mea atât de devreme aici, trebuie să știți că am un soț care mă iubește foarte mult, o mamaie care a fost alături de noi de când am născut primul bebeluș”, a spus Adela Popescu, în prima ediție, de astăzi, a noului sezon, citată de Click.ro.

Referitor la plecarea lui Cove, Adela Popescu a declarat: „Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a mai spus prezentatoarea, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Mirela Vaida, plătită de Primăria București