Ioana Mihăilă le va da bonuri de masă celor care se vaccinează cu schema completă

Încă o recompensă inutilă promisă de Guvern

Foto: Pixabay.com

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță încă un „beneficiu” destinat celor care nu s-au vaccinat, însă ar putea avea, totuși, intenția să o facă. Mai exact, de data aceasta, ministrul speră să-i convingă pe sceptici cu bonuri de masă. Bonurile vor avea o valoare de 100 de lei și vor fi primite după bifarea schemei complete de vaccinare, la centrul la care s-a făcut imunizarea individului.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță că bonurile de masă vor fi disponibile tuturor celor care se vaccinează cu schema completă

„De la momentul la care OUG este publicată în MO, persoanele care se vaccinează cu schemă completă vor putea beneficia de aceste bonuri de masă. Vor putea să ridice aceste bonuri în momentul în care vor fi disponibile, de la centrul de vaccinare la care s-au vaccinat. Încercăm să grăbim procedurile legale și de achiziții, pentru a le face disponibile cât mai rapid”, a declarat ministrul Sănătății, cu foarte puțin timp în urmă, într-o declarație de presă susținută după ședința de Guvern de astăzi.

Reamintim că, încă de la începutul campaniei de vaccinare, guvernanții au încercat în fel și chip să îi convingă pe români să se vaccineze. Dacă într-o primă instanță vaccinarea s-a petrecut fără „recompese”, ulterior, în urma scăderii interesului pentru vaccinare a cetățenilor, Guvernul a încercat să impulsioneze populația… ba cu mici, ba cu diverse acte artistice. Toate metodele s-au dovedit, până acum, inutile, de vreme ce toți care sunt conștienți de beneficiile vaccinării s-au imunizat în prima parte a anului, adică pe vremea când „nu se dădea nimic”.

Citește și: Orban îi dă nota 4 lui Cîțu la „Istoria PNL”