Orban îi dă nota 4 lui Cîțu la „Istoria PNL”

Președintele PNL este de părere că un lider liberal adevărat ar trebui să știe atât prezentul, cât și trecutul partidului

Ludovic Orban și Florin Cîțu / foto: preluare Cuvântul Libertății

Cum în cursul zilei de astăzi, premierul Florin Cîțu și-a depus candidatura pentru șefia PNL, Ludovic Orban nu a ratat ocazia de a comenta evenimentul, remarcând, totodată, lipsa lui Cîțu de la un eveniment important pentru liberalii din toată țara.

Ludovic Orban: „Am crezut că vrea să folosească aniversarea ca un moment simbol de lansare”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a mărturisit că l-ar fi urmărit pe Florin Cîțu cu oarecare emoție, crezând că o să folosească oportunitatea de a-și începe discursul cu referire la această zi „astrală” în care s-a născut „sfinxul care a materializat visul a generații și generații de români să aibă țara lor, să trăiască în ”fruntariile” naturale”.

Din păcate, nu a spus nimic, remarcă Orban, întrebându-se ironic „ce să facem?!”. În opinia actualului lider PNL, Florin Cîțu nu ar avea cum să conducă PNL dacă nu cunoaște atât prezentul, cât și trecutul partidului „cel de azi, cel de ieri, cel de alaltăieri”.

„Azi l-am auzit pe contracandidatul meu că și-a propus, ca obiectiv, până pe 25 septembrie, toate filialele să fie cu el. Nu știu ce se va întâmpla cu alte filiale, dar sunt convins că filiala PNL Argeș va fi alături de mine, de un PNL la nivelul la care l-a plasat istoria și că veți rămâne consecvenți, de caracter, morali.”, a mai spus Orban.

Citește și: Florin Cîțu lămurește datele din CV-ul său