Nadine a „evadat” din România pentru un an

O localitate pitorească, din mijlocul Franței, opțiunea artistei: „Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele)”

Foto: preluare Playtech.ro

După ce și-a dat examenul de Bacalaureat la vârsta de 44 ani, Nadine s-a mai gândit la o schimbare, de data aceasta una temporară: artista a declarat că și-a dorit mereu se mute departe de România, într-un sat pitoresc din Franța. Cu toate că inițial ar fi vrut să se mute în Statele Unite ale Americii, în timp aceasta s-a reorientat și a ales un an de zile în Franța. „Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște”.

Nadine își dorea de multă vreme o schimbare

Nadine pare plină de surprize în ultima perioadă, iar 2021 este anul în care artista s-a reinventat total, punându-se pe sine pe primul loc. Ceea ce ar trebui să facem cu toții, de altfel. Însă nu mereu este atât de ușor să îți dai seama unde se află linia dintre interesele proprii și interesele celorlalți.

Dacă până de curând, proiectele profesionale o împiedicau pe Nadine să ia o astfel de decizie, iată că, în sfârșit, cântăreața și prezentatoare de televiziune a putut să-și pună planurile în aplicare. „Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul că ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!”, a scris Nadine pe Facebook, citată de Click.ro.

Citește și: Orban îi dă nota 4 lui Cîțu la „Istoria PNL”