Mioara Roman, dusă la un azil de fiica sa, Oana?

Oana Roman a fost acuzată de opinia publică că și-ar fi dus mama la azil. Realitatea este, însă cu totul alta

Oana și Mioara Roman / Foto: preluare Monden.ro

Fosta soție a lui Petre Roman, Mioara Roman (81 ani), a trecut prin cea mai nefericită perioadă a vieții sale. Bolile grave au pus stăpânire pe femeie, astfel că sănătatea sa a atârnat, la un moment dat, de un fir de păr. În jurul Mioarei Roman au apărut, în ultima perioadă, mai multe controverse, toate acuzând-o pe fiica sa, Oana Roman, de lipsă de suflet, în ceea ce privește atitudinea afișată față de mama sa. Mai exact, fanii celor două au acuzat-o pe Oana că și-ar fi dus mama la azi.

Care este adevărul? A fost Mioara Roman dusă la azi?

În realitate, Mioara Roman nu ar fi fost dusă la un azil, așa cum s-a speculat în presă, ci la un centru de recuperare, pentru a fi tratată corespuzător. În mod cert, bolile de care suferă femeia nu ar putea să fie tratate acasă, cu atât mai puțin de Oana Roman, care nu are acreditare medicală. Astfel, deciza luată este una cât se poate de umană.

Mioara s-a întors în sânul familie

Însă cum starea de sănătate a Mioarei Roman pare să se fi însănătoșit, Oana a luat-o pe mama ei acasă acum, unde îi acordă îngrijirea de care are nevoie.

„Sunt bine acum, sunt sănătoasă. Acum stau la fata mea Oana împreună cu Isa, nepoțica mea, și cu ginerele, dar mai merg și la centru de recuperare, nu mă las. Catinca nu are cum să mă ia pentru că ea și Calina stau în chirie acum”, a declarat fosta soție a lui Petre Roman.

Femeia a mai mărturisit că, în acest moment, ginerele ei, Marius Elisei, este cel care are grijă de ea, întrucât Oana Roman este un om deosebit de ocupat. „Acum se înțeleg bine Oana și Marius s-au despărțit, și după cum știm cu toții, s-au împăcat. Ei în fața lui Dumnezeu, sunt căsătoriți, sunt împreună, asta contează’, a mai spus Mioara Roman, potrivit playtech.ro.

Citește și: Nadine a „evadat” din România pentru un an