Polițist local din Satu Mare, reținut pentru agresiune sexuală

El ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un polițist local din Satu Mare a ajuns după gratii deoarece ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani. Fata este fiica iubitei agentului și, timp de aproape 2 ani, a fost batjocorită constant de polițist, potrivit digi24.ro.

 Potrivit reprezentanților Primăriei Satu Mare, bărbatul fusese declarat apt la examenul psihologic anual, la care fusese supus chiar zilele trecute. 

Drama copilei de 11 ani ar fi început în cursul anului trecut. Bărbatul mergea de obicei seara în camera ei, unde o punea să îi facă sex oral. De frică, copila a tăcut luni la rând. Ea și-a făcut curaj și i-a mărturisit mamei agresiunile sexuale la care era supusă. Femeia a mers imediat la Poliție, luni seară bărbatul fiind reținut. Bărbatul, angajat ca dispecer în cadrul Poliției Locale Satu Mare, fusese declarat apt la examenul psihologic anual, la care fusese supus chiar zilele trecute. 

„În data de 18.12.2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au retinut un bărbat in varsta de 48 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală cu un minor

Acesta este angajat în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activități specifice de dispecerat. De menționat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituției, desfășurându-și activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare.

La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt .Nu au fost sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent și nici în anii anteriori.

În urma măsurilor de reținere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcție până la finalizarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Conducerea Poliției Locale Satu Mare nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaților și ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice”, au transmis reprezentanții Primăriei Satu Mare. Bărbatul va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Limite pentru emisiile particulelor produse din cauza uzurii frânelor şi anvelopelor