Oana Zăvoranu (captură video)

Oana Zăvoranu a reacționat la unele clipuri pe care Adela Popescu le-a postat pe pagina sa de Instagram, în care recomandă scutece pentru bebeluși.

Oana a fost deranjată de faptul că soția lui Radu Vâlcan nu a precizat că are un parteneriat plătit.

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!!”, a spus Oana, potrivit Click!

Oana: „Ea e plătită să vorbească”

Totodată, Oana Zăvoranu a declarat că Adela se ocupă de promovarea produselor doar dacă „e pe cașcaval”, precizând că ea este plătită să vorbească.

„Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval. Vedeţi? Ea e plătită să vorbească. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”, a mai spus Oana.

Aceasta nu a ezitat să-i amintească Adelei că a uitat să pună parteneriat plătit, afirmând că oricum toată lumea știe că ia bani pentru reclamele pe care le face.

„Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a conchis Oana Zăvoranu.

Citește și articolul: Oana Zăvoranu se pronunță în privința „divorțului anului”