Angajatul unui fast-food, atacat cu cuțitul de un client nemulțumit

Atacul a fost surprins pe camerele video.

Angajatul unui fast-food din Sectorul 3 a fost agresat de un client, fiind necesară transportarea la spital. Poliţiştii caută agresorul. Incidentul s-a produs pe Calea Vitan și a fost surprins de camerele de supraveghere, potrivit ziare.com.

Surse judiciare afirmă că, înaintea incidentului, o femeie s-a arătat nemulţumită de produsul cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului.

 Ulterior, s-a prezentat un bărbat, cu care a început conflictul, cei doi bărbaţi lovindu-se reciproc. Agresorul a scos la un moment dat un cuţit şi a sărit peste tejghea. Sursele citate au precizat că victima nu ar fi în stare gravă. Polițiștii caută agresorul. 

”La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 au fost sesizaţi cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înţepător, de un bărbat cu care a avut o discuţie în contradictoriu”, a transmis, vineri seară, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a lua primele măsuri. Bărbatul agresat a fost preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească.”Cercetările sunt continuate, în vederea identificării şi depistării persoanei bănuită de săvârşirea faptei de lovirea sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, a mai transmis sursa citată.

Frații Tate rămân încă o lună în arest la domiciliu