Dani Mocanu, declarații de iubire pe „Insta”

Manelistul o susține pe Anamaria Prodan

Dani Mocanu îi face declarații de iubire, publice, impresarei Anamaria Prodan, la scurt timp după anunțul cu privire la divorțul dintre aceasta și Laurențiu Reghecampf, relatează WOWbiz.  

 „Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare… și în plus… nu te plânge că nu are cine să te iubească, eu cel puțin, te iubesc de când eram mic. PS: Nu glumesc”, a scris Dani Mocanu, pe contul lui de Instagram, citat de WOWbiz. Ba mai mult, i-a promis acesteia că următoarea lui melodie îi va fi dedicată. Să o mai înveselească puțin pe cea care a stat alături de Reghe în ultimii 15 ani.

Captură Instagram

Anamaria Prodan vrea să arate lumii că nu se lasă doborâtă

După anunțul potrivit căruia Reghe a depus actele de divorț de cunoscuta impresară FIFA, Anamaria Prodan a reacționat, într-o postare făcută pe Instagram, prin care vrea să arate lumii că nu se lasă doborâtă nici de vestea divorțului, despre care se zvonește încă din timpul verii, dar nici de titlurile „bombastice” care vor apăra în presa avidă de scandaluri mondene. „Reghe este eroul băiatului meu, Reghe jr! Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă îl iubim mai mult!”, a scris luni dimineață, Anamaria Prodan.

În același ton, trist, dar optimist în același timp, Anamaria a declarat pentru o televiziune că are încredere în soțul său, ba chiar că ar lua-o de la capăt, mai mult, că atâta vreme cât are copii împreună nu poate să vorbească urât despre el. Până la urmă, relația soților nu trebuie să afecteze relația dintre aceștia și copii. „El este tatăl copilului, nu o să vorbesc niciodată urât de el. Da, am făcut niște greșeli, dar promit că le repar și o să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și să crească demni. Oricât de greu ar fi, să lăsăm legea să îsi spună cuvântul și avocații, pentru că nu știm exact care este adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu, aș face la fel. O să vad cum o să descurc încet lucrurile și atunci o să dau o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții, ca să arăt că nimeni nu-mi atinge familia”, a declarat Anamaria Prodan, citată de WOWbiz.

Citește și: Reghe, viitor tată, a depus actele de divorț de Anamaria Prodan