Marina Voica, la 85 ani și 36 de kilograme

Dincolo de suferințele sale, viața cântăreței merge mai departe

Marina Voica / Foto: preluare Fanatik.ro

Marina Voica este și va fi una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară. Și iată că la 85 ani artista încă mai are chef de viață și nu contenește să își uimească fanii. Asta în pofida faptului că nu a avut o viață deloc ușoară.

Mai nou, artista cântărește 36 de kilograme, iar acest lucru a fost posibil din pricina operației de cord la care a fost supusă de curând. Însă cum Marina Voica nu a fost niciodată un om plinuț, aceasta mărturisește că se simte bine în pielea ei chiar și așa, la 36 de kilograme.

Mai în vervă ca oricând, artista și-a lansat de curând chiar și o carte de nuvele, lansare care a avut loc într-o biserică, unde a vorbit deschis despre viața ei, a povestit cu fanii și a semnat autografe, evenimentul în sine reprezentând un real succes pentru aceasta.

„M-am trezit de la 7 dimineaţa, mi-am aranjat ţinutele cu câteva săptămâni în urmă, dar pentru că a fost frig, mi-am schimbat vestimentaţia pe ultimul moment. Este o zi mare pentru mine şi m-am simţit mai bine decât la concerte!’, a spus Marina Voica pentru Click!, înainte de lansare.

Cu toate astea, cântăreața are și un regret: faptul că soțul ei nu mai este în viață. „Femeia fără un bărbat este zero!”, a mai spus aceasta.

Citește și: DC Comics pregătește un nou personaj: un Superman bisexual