Cinci tineri, amendați pentru pulverizarea unei substanțe pe mai multe mașini

Tinerii au publicat apoi imaginile pe rețelele sociale.

Cinci adolescenți din Olt au pulverizat pe mașinile parcate pe marginea drumului o substanța dintr-un stingător de incendii. După ce imaginile au ajuns în mediul online, polițiștii i-au identificat. Pentru fapta lor,  oamenii legii i-au sancționat cu amenzi cuprinse între 250 și 500 de lei. Incidentul s-a produs noaptea, în orașul Piatra-Olt, potrivit

Tinerii au publicat apoi imaginile pe rețelele sociale. În videoclipul devenit probă pentru polițiști se poate observa cum unul dintre tineri pulverizează mai multe mașini parcate pe marginea drumului.

Din spate este încurajat în permanență de cel care filmează totul.
„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, privind mai mulţi tineri care ar fi pulverizat o substanţă de culoare albă pe mai multe autoturisme, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt este abilitat să comunice următoarele: la data de 26 aprilie 2023, poliţiştii Poliţiei Oraşului Piatra-Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în perioada 24-26 aprilie 2023, mai mulţi tineri ar fi pulverizat o substanţă de culoare albă pe mai multe autoturisme ce se aflau parcate pe străzile Ceferistului şi Florilor, din oraşul Piatra-Olt”, a transmis IPJ Olt pentru citată.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că este vorba despre 5 adolescenți, cu vârste curprinse între 16 şi 18 ani, toţi din oraşul Piatra-Olt. Pentru fapta lor, tinerii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 250 şi 500 de lei „pentru aruncarea asupra unui mijloc de transport cu substanţe care murdăresc”.

Se caută angajați pentru o insulă nelocuită din Oceanul Atlantic