Foto: preluare PRO TV

Rapperul Puya a reacționat după ce fost prins drogat la volan, el având dosar penal. Rapperul a fost prins de poliţişti, miercuri, după ce a condus sub influenţa substanţelor interzise. Cântăreţul de 42 de ani le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat, în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Costineşti. Rapperul susține că multe lucruri care nu sunt reale, fără să dea explicații în plus. Puya a mărturisit că i-a trecut supărarea în momentul în care a văzut cum l-au întâmpinat oamenii la concertul de pe litoral. Artistul s-a bucurat de susținerea fanilor care au venit să-i asculte piesele.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți. Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez. Când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat. Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă”, a spus artistul.

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere. După ce rezultatul a fost zero la proba cu elitotestul, agenții i-ar fi cerut să sufle și în DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, s-a născut pe data de 22 iulie 1979, în București. A crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă. S-a întâlnit cu Tudor Sișu în Sălăjan, unde au format o trupă.

Momente grele pentru Jador!