Momente grele pentru Jador!

Cântărețul a avut un accident rutier.

Jador a fost implicat într-un accident rutier, nefiind prima oară când artistul are un asemenea incident. Cântărețul a anunțat pe pagina sa de socializare că mașina lui de lux a fost lovită atât din față, dar și din spate. Jador va fi nevoit să scoată din buzunar o sumă mare de bani pentru a-și repara autoturismul, avaria produsă fiind destul de mare. ”Uite cum mi se întâmplă numai mie, am ieșit și eu pe stradă cu mașina. Unu în spate și unu în față…m-au nenorocit”, a spus Jador pe rețelele de socializare.

Jador, la un pas de moarte

Jador a mai avut și alte accidente cu autoturismul lui de mai multe ori fiind nevoit să-și lase o bună perioadă mașina de lux în service, așa cum se va întâmpla și de această dată. Anul trecut, Jador a fost la un pas de moarte în timp ce mergea la un concert. Pe drum, un cal i-a sărit direct în fața mașinii pe capotă, iar norocul cântărețul a fost că nu mergea cu mare viteză.

Animalul i-a distrus autoturismul, dar cântărețul dezvăluia că e fericit că a scăpat cu viață din impact deoarece ar fi putut exista urmări extrem de grave. Jador a fost impresionat de gestul copilului care avea animalul,  care s-a speriat că va fi nevoit să plătească o sumă mari de bani daune pentru mașina distrusă. El a spus că nu îi va cere niciun ban acestuia și familiei lui și că va repara singur mașina, deoarece și el s-a aflat în aceeași situație.

Mihai Trăistariu, jefuit de turiști