Loredana Groza, apariție șocantă!

Loredana Groza apare cu părul roz.

Loredana Groza șochează din nou. Artista și-a făcut o schimbare radicală de look care a stârnit reacții din partea fanilor. Chiar dacă are 51 de ani, Loredana Groza arată și se comportă că o tânără de 20 de ani. Loredana Groza a făcut publice niște poze în care apare cu părul roz. Artista nu a dezvăluit dacă s-a vopsit, a folosit perucă sau o aplicație pentru schimbarea culorii părului. Schimbarea radicală a fost remarcată de fani, care au reacționat rapid.Cântăreața are un stil excentric și nonconformist, iar de această dată a făcut o nouă schimbare îndrăzneață. Vedeta a renunțat la culoarea părului care a consacrat-o de-a lungul carierei sale muzicale.

„Sărbătoresc Ziua Muncii prin muncă. La filmare pentru noul meu show”, a scris artista pe contul de Instagram. „Cam așa arată cabina de la filmări”, a mai adăugat Loredana Groza pe InstaStory, unde le-a arătat fanilor mai multe obiecte vestimentare și încălțăminte.

Cum au reacționat fanii

Unii dintre ei au apreciat noul look al artistei, alții au criticat-o și au comparat-o cu Bianca Drăgușanu, despre care se știe că are mai multe operații estetice. „Mereu mai frumoasă, mai incitantă, dar aceeași Loredana, diva noastră! (…) Culoarea părului îți pune în evidență ochii! Ești frumoasă, talentată, apreciată! Succes și la cât mai multe concerte! (…) Draga mea, îmi pare rău c-ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Drăgușanca. (…) Ești superbă și frumoasă, rochița e la fel de woauuu. Ce mai o schimbare binevenită! (…) Asta e culoarea ta! Ține-o tot așa! Superbă!”, au scris fanii vedetei despre apariția ei.

După ce a fost asaltată de întrebările fanilor, Loredana Groza a dezvăluit că nu are nicio operație estetică și nici silicoane.‘’Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza.

Momente grele pentru Jador