Reghe, viitor tată, a depus actele de divorț de Anamaria Prodan

„La capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale”

Vremuri tulburi pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care au ajuns la finalul unui mariaj de puțin peste 15 ani. În toată vâltoarea zvonurilor ce l-au avut protagonist pe soțul impresarei, cu privire la o relație extraconjugală, „bomba” a fost aruncată ieri, când s-a aflat că iubita lui Reghe este însărcinată.

Într-un interviu oferit Cancan, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că deși a depus actele pentru a divorța de impresara Anamaria Prodan, nu se dezice de mariajul pe care l-a avut cu aceasta. Mai mult, că va continua să își țină viața privată departe de reflectoarele presei mondene.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu”, a declarat Reghe pentru Cancan.

Acesta  a ținut să sublinieze că nu este o persoană conflictuală și nu vrea să intre „în război” cu nimeni, preferând să facă singur precizaări importante pentru a nu se lăsa loc de interpretări ulterioare. „Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a mai spus Laurențiu Reghecampf, potrivit sursei sus-menționate.

Reacția impresarei Anamaria Prodan

Laurentiu Reghecampf este tatal copiilor mei si este soarele familiei noastre cât timp traim pe pământ ! fotografia postata spune totul ! suntem mereu la înălțime! comentarii sau explicatii nu exista pt ca el ,Reghe este eroul băiatului meu ,reghe jr ! nimic nu ne face sa l iubim mai puțin! dimpotrivă îl iubim mai mult! dumnezeu nu lasă nimic sfânt sa dispară !prostiile presei gen “lovitura pt Anamaria Prodan” sau pt familia Prodan nu exista pt mine si copiii mei! Satisfacție nu vom da nimănui pt ca familia Reghecampf Prodan este mai puternica ca niciodată iar copiii mei au cel mai puternic tata de pe mapamond !

Reacția pe care Anamaria Prodan a avut-o în această dimineață, pe contrul de Instagram

După divorț, direct la altar

În contextul în care Corina, iubita sa este deja însărcinată, imediat după divorț cei doi intenționează să se și căsătorească, potrivit unor surse ale Cancan. Acum rămâne de văzut în câtă vreme se încheie divorțul, știut fiind că unde sunt bani și interese se ajunge la perioade mari de timp până să se finalizeze procesul.

Reghe și Anamaria Prodau au sărbătorit în această vară aniversarea a 15 de ani de mariaj, din care au rezultat și doi copii.

Citește și: Anamaria Prodan: „Concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”