Petre Roman a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu fiica sa, Oana Roman, declarând că au fost cazuri în care a recurs la violența fizică.

În timp, Oana Roman i-a reproșat în nenumărate rânduri tatălui său că ”educația” a fost făcută prin agresiuni. De fiecare dată, omul politic a fost deranjat de declarațiile fiicei sale, considerând că acestea i-au pătat imaginea publică.

Deși, în trecut, Petre Roman a negat că ar fi folosit violența în disciplinarea fiicei sale, în cadrul unui interviu recent, fostul prim-ministru al României a spus adevărul despre ceea ce s-a întâmplat între el și Oana Roman.

 ”S-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă”

În cele din urmă, Petre Roman a fost nevoit să recunoască adevărul, afirmând că fiica sa a avut dreptate în legătură cu unele momente. Cu toate acestea, fostul om politic spune că nu are ce să își reproșeze ca părinte, deși implicarea în politică l-a distanțat de familie.

Nu sunt supărat pe Oana. Nu sunt un tată violent. Dacă Oana simte așa, probabil e cum spune. Da, s-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă. E adevărat că din momentul în care am ajuns prim-ministru eu nu am mai avut timp de ea. Dar a ieșit bine pentru ea, a făcut studii în Franța, azi e un om pe picioarele ei. Îmi crește nepoțica, e o fetiță minunată. Nu am nimic să-mi reproșez ca tată“, a declarat Petre Roman la Kanal D, citat de click.ro.

În luna septembrie 2020, afirmațiile Oanei Roman demonstrau faptul că fostul prim-ministru voia o disciplină uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat.

De asemenea, fiica omului politic numea educația primită în copilărie ”O extremă dusă la extrem”, susținând că au existat numeroase momente agresive care i-au marcat copilăria.

Citește și: Oana Roman, despre Petre Roman: ”A fost un tată dur, am luat bătăi foarte mari de la el”

Foto