Gest de cruzime la Galați, față de o cățelușă și cei 7 pui ai ei

Cățelușa și cei șapte pui ai ei au fost băgați într-un sac de rafie și au fost aruncați pe terenul din apropierea gării

Caz extrem de cruzime față de animale  în Galați, o cățelușă și cei șapte pui ai ei fiind băgați într-un sac și abandonați pe un teren din apropierea gării. Unul din pui a murit și toți cățeii ar fi avut aceeași soartă dacă nu ar fi intervenit o asociație pentru protecția animalelor, potrivit digi24.ro.

Cățelușa și cei șapte pui ai ei au fost băgați într-un sac de rafie și au fost aruncați pe terenul din apropierea gării. Niște locuitori din zonă au găsit-o și au încercat să elibereze animalele, dar eforturile au rămas fără rezultat.

În final, au sesizat Asociația „Ajutați-l pe Lăbuș”, care a intervenit de urgență.

„Mămică cu 7 pui, unul mort și 6 în viață, abandonată fără șanse de supraviețuire. S-a luptat biata cățelușă până când a reușit să-și scoată capul și picioarele din față din sacul ucigaș. O zi și o noapte s-au chinuit niște locuitori din zona (gară, fostul poligon auto, în dreptul grădinii publice) să o prindă ca s-o elibereze, însă nu au reușit. Din cauza sacului, picioarele din spate erau înăuntru și nu a putut să-și hrănească cățelușii. Și, nesperat, am reușit să o conving să mă lase să o ajut”, au scris duminică pe Facebook membrii asociației.

După câteva ore au revenit cu un alt mesaj și mai multe fotografii cu animalele abandonate. „Doamne, câtă foame a îndurat biata cățelușa!? Mănâncă, vomită, mănâncă, vomită… Puișorii ei, de asemenea, sunt subnutriți. Să sperăm că i-am salvat la timp și vor supraviețui. Sunt foarte mici având în vedere că au deja ochișorii deschiși. Fiți alături de familia „Sac” și ajutați-ne să le dăm șansă la o viață sănătoasă și frumoasă”. Cățelușa și puii au duși în adăpostul asociației. „Noaptea de vis la Zoo” pentru copiii cu dizabilități, bolnavi cronici și pentru familiile acestora