Ponta își ocupă timpul liber analizându-l pe Cîțu

„Voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României. Toți studenții în ani terminali interesați de acest proiect sunt invitați să trimită o scrisoare de intenție”, spunea premierul Florin Cîțu. Ulterior, Victor Ponta a atras atenția că un astfel de program există deja. Doar că...

Întrucât viața sa politică nu mai are chiar atât de multă însemnătate în momentul de față, Victor Ponta își ocupă multul timp liber analizându-i pe succesorii săi. Și cum, în acest moment, la cârma Guvernului se află liberalul Florin Cîțu, toate atenția fostului social democrat se îndreaptă către acesta.

Victor Ponta: „Merită lăudat un premier care continuă ceva bun facut de predecesorii săi! Și merită ironizat un politician care spune că face “prima data” ceva ce există de 7 ani!”

Auzind despre inițiativa lui Florin Cîțu, de a da tinerilor studenți „o șansă reală”, prin demararea „primului” program de internship la nivelul Guvernului, Victor Ponta s-a răsculat, amintind că, în 2013, sub guvernarea sa, se întâmpla un lucru asemănător. De remarcat, totuși că premierul Cîțu a menționat, în declarația sa că internshipul propus de acesta se va desfășura în mod real, ceea ce ar putea să reducă contraatacul lui Ponta la zero, cuvântul în sine dându-i actualului prim-ministru un avantaj.

„Sigur ca acest program exista din 2013 si a functionat in fiecare an de atunci / iar Radu Puchiu si Cristian Botan au meritul principal ca acest program a functionat! Tinerii absolventi au meritat pe deplin investitia !”, scrie Victor Ponta, pe Facebook

Ce spunea Florin Cîțu sau, cu alte cuvinte, de unde a început totul?

„Am intrat în politică în 2016 și în toți acești ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administrație. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o șansă reală. De aceea, voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României. Toți studenții în ani terminali interesați de acest proiect sunt invitați să trimită o scrisoare de intenție la adresa cabinet.pm@gov.ro până la data de 11 februarie 2021”, a spus Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ciolacu își vrea legea înapoi. Premierul Cîțu, văzut ca „vânzător de țară”