Oana Roman a decis să facă niște dezvăluiri care o pot ajuta pe plan profesional: relația cu tatăl său, fostul premier Petre Roman. Că este nevoia de atenție sau nevoia de a fi în lumina reflectoarelor, afirmațiile Oanei Roman au fost dezmințite de Petre Roman:

”Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat. O extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, ar fi mărturisit fiica fostului premier .

Omul politic ar fi fost deranjat de declarațiile fiicei sale, deși nu este chiar prima dată când aceasta critică relația dintre ei.

Petre Roman consideră că afirmațiile făcute i-au pătat imaginea publică. Potrivit unui apropiat al politicianului, tatăl Oanei ar fi spus că nu o va ierta niciodată. Fostul premier susține că nu a bătut-o, iar tot ce a făcut a fost să-i ofere o educație bună. Nu se știe ce înseamnă pentru unii o bună educație. Sau până unde pot merge alții cu o falsă victimizare.

Cu toate acestea, la începutul anului, Oana a precizat că Petre Roman nu are o legătură strânsă nici cu nepoata lui, Izabela. „Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, a declarat Oana Roman.

Citește și: Kim Kardashian își închide contul de Instagram: rasism, ură și violență

#News