Kim Kardashian
Kim Kardashian

Instagram: sau cum să comunici prin poze, filmulețe sau story. Iar dacă refuzi ideea de a comunica, poți doar împărtăși ceva cu filtru. Sau fără. Vei obține niște aprecieri ceva mai diferite decât pe Facebook, îți vei construi o comunitate aparte și vei căuta mereu persoanele cu care împărtășești un interes comun. Partea bună dacă ești ceva mai antisocial? Nu trebuie să vorbești cu nimeni. Ai nevoie doar de un telefon, ceva talent la poze și acces la internet.

#StopProfitForHate este o nouă mișcare pe Instagram. Facebook i s-a alăturat, iar la mișcare au aderat mai multe celebrități. #StopProfitForHate este o formă de protest împotriva răspândirii ştirilor false. De asemenea, campania face apel la Facebook să ia atitudine, să oprească rasismul, violenţa şi ura, pe platforma de socializare.

Demi Lovato, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Sebastian Stan și Kim Kardashian s-au alăturat campaniei #StopProfitForHate și își invită și fanii să facă acelaşi lucru.

Kim Kardashian a decis să-și închidă, miercuri, conturile de Facebook şi Instagram. Desigur, nu va dispărea din Social Media definitiv, ci doar pentru 24 de ore.

”Îmi place că mă pot conecta direct cu voi prin Instagram şi Facebook, dar nu pot să stau şi să rămân tăcută în timp ce aceste platforme continuă să permită răspândirea urii, propagandei şi dezinformării”, a declarat Kim Kardashian.

S-au supărat vedetele pe știrile false, pe rasism și pe violență. Nu e prima oară. Au decis să pedepsească două platforme de Social Media făcându-se invizibile.

Partea bună e că nu urmăresc pe nimeni. Partea și mai bună este că, deși aș urmări vreo vedetă, nu m-ar afecta cu nimic greva virtuală.

Partea la care se putea lucra: o oprire a violenței fix prin postări. Și nu prin absență. Altfel, se cheamă dorință de atenție și smiorcăială degeaba.

Citește și: Cine îl amenință cu moartea pe vloggerul Selly?

#News

Foto