Selly
Selly

Trăim în țara în care îți este la îndemână să ameninți cu moartea pe cineva atunci când intervine chiar și cea mai mică antipatie. Și, da, trăim în țara în care curtea vecinului are iarba mai verde și capra e mai frumoasă.

Andrei Șelaru, alias Selly, este un vlogger, cântăreț și actor român, cunoscut cel mai bine pentru canalul său de YouTube. Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, iar de curând a ajuns la cifra de 2 milioane de urmăritori. Băiatul și-a luat rolul în serios și a trecut de 1 milion de euro la încasările din publicitate.

”Eu sunt imun la ura de pe internet. Cred că primul meu comentariu a fost un comentariu de hate. La 11 ani! Ceva de genul “sinucide-te!” Chiar am devenit imun. Nici atunci nu m-a afectat. Nu sunt de parere ca e ceva ce ar trebui să afecteze oamenii comentariile pe care le primesc. Dacă ești persoană publică cumva e de la sine înțeles că unii n-or să te înțeleagă, că unii te vor urî… Sunt o grămadă de frustrați. Eu când primesc mai multă ură decât de obicei, mă bucur pentru că asta înseamnă că eu pătrund într-o altă zonă de public.

Eu nu șterg niciodată comentariile decât în situații extreme dacă ăia instigă la violență. Am primit două, trei, patru amenințări cu moartea, dar le-am primit cu zâmbetul pe buze pentru că amenințările mele cu moastrea veneau de la niște copilași foarte mici. Copiii sunt atât de mici și înjurăturile atât de mari”, a spus Selly la emisiunea La cină de la Digi 24.

E un lucru dovedit că românii nu prea fac diferența între vedete de carton, persoane publice și oameni care, cumva, aduc o schimbare. Românii pedepsesc așa cum au învațat: prin bullying și amenințări cu moartea. Sa fii în lumina reflectoarelor nu este intotdeauna un avantaj. Oricâte milioane de euro ai număra. Sau de urmăritori.

Citește și: Scenariu roșu. Se schimbă culoarea la școlile din București

#News

Foto