Pe contul de Instagram al lui Broklyn a apărut următoarea postare – ”În urmă cu două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă dorește să se căsătorească cu mine, iar ea mi-a spus că da! Sunt cel mai norocos bărbat de pe planetă… Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată, într-o zi. Te iubesc, iubito”.

Nicola Peltz

La rândul ei, actrița a postat și ea răspunsul, pe contul său, care a sunat cam așa:”M-ai făcut cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să-mi petrec tot restul vieții cu tine. Iubirea ta este cel mai valoros cadou. Te iubesc foarte mult”, a recunoscut frumoasa Nicola.

Victoria Beckham, soacra mare, să zicem, va fi organizatoarea nunții!

Și aproape ca o oficializare părintească, Victoria Beckham, mama soacră cum se spune, a fost purtătorul de cuvânt al familiei, cu următorul mesaj:”Nu am putea fi mai fericiți pentru Brooklyn și Nicola, să se căsătorească. Vă dorim multă dragoste și o viață fericită. Vă iubim foarte mult”, au spus și socrii mari.

Prin urmare, în casa familiei Beckham bat clopote de nuntă. Cei doi însurăței se cunosc de aproape un an, iar anunțul logodnei lor a venit ca un fapt firesc.

Hashtag News