Gabriela Firea

Întrucât Nicușor Dan, candidatul la Primăria Generală a Capitalei, cel susținut de PNL și USR a lansat un atac la adresa sa, Gabriela Firea decide să se apere, ironizându-l, la rândul său pe Dan, întrebându-l dacă a dormit bine iar în cele din urmă invitându-l să-și continue somnul.

În cea mai recentă postare a sa de pe Facebook, Gabriela Firea îi răspunde contracandidatului său, afirmând că, în timp ce Nicușor Dan a dispărut fără urmă o bună bucată de vreme, aceasta și-a continuat treaba, fiind „primarul oamenilor”. De asemenea, Gabriela Firea amintește și de reacția guvernului PNL, cea de la începutul pandemiei când, i se spunea să „nu se agite”, întrucât vorbim despre o „gripă ușoară”. Într-un final, edilul l-a îndemnat pe Dan să citească presa și să vorbească cu oamenii, pentru a simți adevăratul puls al urbei.

Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: „Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs!”

„Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect : bine v-ati trezit! Ati dormit bine? V-ati odihnit suficient? Ce-mi cereti dvs sa fac azi, 12 iulie, eu si echipa mea am realizat, ba chiar mult mai mult, inca din luna martie, de cand erati Dvs disparut fara urma! Si de cand colegii dvs de la guvernul PNL imi spuneau sa nu ma mai agit, pentru ca e doar o gripa usoara. A vazut o tara intreaga, numai dvs nu… Puneti mana si va informati! Discutati cu oamenii, cititi presa. Vad ca va laudati ca va sustin 7 partide si nu va pasa de oameni! Eu voi ramane in continuare primarul oamenilor, dvs al combinatiilor intre partide…Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras! Somn usor in continuare! Nani, nani!!!”, a spus Gabriela Firea, de curând, pe pagina sa de Fecebook.

Citește și: Gabriela Firea, despre criza ventilatoarelor mecanice: „Dar unde au dispărut?”

#News