Cabral, „kinder cu surprize” până la finalul sarcinii soției

Andreea este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, dar mai are de așteptat până anunță public dacă cea (încă) mică va avea un frățior sau o surioară

Cabral este foarte ferm pe poziție și nu vrea să afle ce sex va avea al doilea copil pe care îl are cu Andreea. Mai mult, acesta și-a exprimat dorința, în ciuda insistențelor Andreei, care voia să îi dezvăluie acest lucru într-un mod inedit (pentru România), cu confetti într-un balon.

„Am fost la eco și am aflat sexul copilului și am venit acasă să-i fac o surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel”, a spus Andreea Ibacka, într-un video, pe Instagram.

Andreea Ibacka și surpriza pentru Cabral (Instagram)

Schimbul de replici dintre cei doi soți este spumos.

„Surpriză! Știi ce e aici? Am venit să te anunț dacă o să ai o fetiță sau un băiețel. Ești pregătit?!”

„Nu, tocmai că nu eram. Nu vreau să știu. Ți-am mai zis că nu vreau să știu. Tu ce filmezi, mă, acolo?!”

„E o glumă?!”

„Nu! Nu vreau să știu! La revedere!”

Glumă sau nu, dezamăgirea de pe fața Andreei a părut reală. Dar, din fericire nu mai are mult de așteptat, Andreea fiind însărcinată în opt luni.

Cabral, tată de trei fete sau tată (și) de un băiețel

Dacă soțul Andreei nu a vrut să știe dacă va fi tată de trei fete (acesta mai având o fiică din mariajul anterior), internauții nu doar că și-au explimat dorința aceasta, dar au și început să facă presupuneri analizând scrisul de pe balonul uriaș. Mai mult, unii chiar au „forțat” nota și au spus că vor fi gemeni.

Da, grea misiune pentru Andreea să se pregătească pentru marele moment, știut fiind că multe viitoare mame și amenajează camera celor mici, personalizându-le în funcție de sexul nou-născutului.

Dar cum culorilor sunt doar culori, nu vedem de ce ar fi o problemă ca cel mai nou membru al familiei Ibacka să fie înconjurat de inorogi roz (deși e băiat) ori de Mowgli (dacă va fi fată).

Citește și: Andreea Ibacka, în căutarea numelui pentru al doilea copil