Horoscop azi, vineri 24 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest definitoriu al zilei este redat de sextilul Lunii de pe Berbec cu planeta Saturn de pe Vărsător. Acest unghi astral ne vorbește de: ponderație, seriozitate, conștiinciozitate, responsabilitate, perseverență, prudență, fidelitate, corectitudine și stoicism.

BERBEC

Vă veți arăta mai sensibili, drăgălași și romantici! Veți atrage energii și evenimente pozitive asupra dumneavoastră! Mai puteți câștiga și prietenia unei persoane mai mature, serioase, capabile și bine cotate în plan social!

TAUR

Vă veți arăta mai creativi și fertili sub raport mental, intelectual! Puteți beneficia și de susținerea discretă a unei femei mai în etate! Vi se mai relevă și o consolidare forte sub raport social, profesional!

GEMENI

Puteți obține prietenia unei femei mai mature. Mai puteți primi și o veste de bun augur despre ori de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

RAC

Astrele vă relevă o zi cu reușite sub raport profesional! Mai puteți rezolva cu succes și o chestiune mai veche ce ține de un împrumut ori de o restituire.

LEU

Aveți parte de o zi fericită pentru studiu, examinări și călătorii! În viața de cuplu vi se prezintă evenimente chiar satisfăcătoare! Este o zi bună și pentru afaceri și treburi de ordin legal!

FECIOARĂ

Aștrii zilei vă prevăd o zi cu deosebite împliniri sentimentale! La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili! Vi se preconizează și o semnificativă remediere în cele ce țin de sănătate!

BALANȚĂ

Aveți parte de o zi splendidă în cele ce țin de procese, afaceri și negocieri. În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SCORPION

Vi se prevede o ameliorare în planul sănătății! O femeie mai în etate de la locul de muncă vă va fi de mare ajutor! Este o zi indicată și pentru proiecte majore legate de casă!

SĂGETĂTOR

Astrele vă preconizează o zi cu reușite în cele ce țin de dragoste, amor! Vă veți reliefa și cumva mai raționali, practici și conservatori în judecată! Puteți primi și o veste majoră!

CAPRICORN

Raporturile cu familia se vor arăta mai calde, armonioase și înfloritoare! Vi se preconizează și o stabilizare fermă sub raport financiar! Veți fi și foarte prețuiți pentru talentele, abilitățile și competențele voastre!

VĂRSĂTOR

Veți comunica într-un mod cumva mai afectiv, sensibil și gentil! Vă veți reliefa și ceva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

PEȘTI

Astrele vă relevă o zi cu spor la bani! Vi se mai preconizează și o semnificativă remediere în planul sănătății! Vă veți arăta și cumva mai rezistenți, dar și mai sobri, sub raport mental, intelectual!

Horoscop HashtagNews