Horoscop azi, joi 16 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe zodia Săgetătorului cu planeta Venus de pe zodia Peștilor. Acest aspect astral ne vorbește de: mofturi, capricii, inconstanță afectivă, superficialitate, neseriozitate, hipersensibilitate și autoindulgență. Pentru a mai tempera valențele acestui marcaj celest mai problematic, astăzi va trebui să ne arătăm ceva mai disciplinați, stoici, raționali, practici și statornici!

BERBEC

Din păcate, puteți resimți unele dificultăți de concentrare mentală, intelectuală. Așadar, cam nu este o zi prielnică pentru studiu și examinări! Încercați, pe cât vă este cu putință, să evitați și excesele și viciile!

TAUR

Vi se preconizează un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente, deci fiți mai prudenți! Astrele vă mai relevă și un potențial conflict în relația cu o amică mai tânără.

GEMENI

Aștrii zilei vă preconizează o zi cumva mai încurcată și agitată în viața maritală! Nu este o zi cu spor nici pentru afaceri ori treburi ce țin de lege! Fiți ceva mai atenți și în planul carierei!

RAC

Puteți resimți unele minore probleme de sănătate! Fiți mai atenți în relația cu o femeie mai matură de la job! Nu aveți o zi tocmai favorabilă pentru călătorii pe distanțe mari!

LEU

Vi se preconizează o zi cumva mai turbulentă și frământată în viața sentimentală! Fiți ceva mai grijulii și în relația cu proprii copii! Atenție și la un minor risc de accidente ori incidente!

FECIOARĂ

Vă puteți aștepta la unele mici neînțelegeri în relația cu o femeie mai matură din familie. Căutați să fiți și ceva mai tandri, gentili și, mai ales, fideli în viața de cuplu!

BALANȚĂ

Puteți reliefa o judecată cumva mai schimbătoare și mult prea idealistă! Încercați să fiți ceva mai eficienți în comunicare! Mai puteți avea parte și de o neînțelegere în relația cu o colegă mai tânără de la locul de muncă.

SCORPION

Încercați să fiți ceva mai organizați, practici și chibzuiți cu banii! Din nefericire, vi se preconizează și o zi cumva mai nesatisfăcătoare sub raport sentimental, romantic!

SĂGETĂTOR

Vă puteți arăta cumva mai oscilanți, nestatornici și mai puțin demni de încredere, fiind de indicat să încercați să vă depășiți comportamentele greșite! Vi se mai pot releva și unele dificultăți legate de o femeie mai tânără din familie.

CAPRICORN

Puteți resimți o stare emoțională cumva mai vulnerabilă, fragilă. Din păcate, puteți atrage și adversitatea ascunsă a unei femei mai în etate! Încercați să fiți ceva mai sensibili și mai onești în discurs!

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă o potențială ceartă cu o prietenă mai matură! Încercați să vă arătați cumva mai practici, economi și raționali în cheltuielile financiare ale acestei zile!

PEȘTI

Puteți avea parte de unele mici provocări în viața profesională! Vă puteți reliefa și cumva mai imaturi, superficiali și iresponsabili, fiind necesar să încercați să vă mai corectați tarele!

Horoscop HashtagNews