Anca Serea lucrează să devină „Alba ca Zăpada”

Prezentatoarea își dorește și al șaptelea copil, dar întâi să rezolve problemele medicale

Anca Serea și Adrian Sînă (ex-Akcent) au o relație foarte frumoasă și se pot mândri cu cei șase copii pe care îi au și îi cresc într-un mediu armonios. De altfel, atât prezentatoarea (41 de ani), cât și artistul (44) își doresc încă un copil, dar pentru asta pare să fie nevoie și de sprijinul medicilor, căci Anca are de rezolvat ceva probleme medicale. Potrivit propriilor declarații, făcute publice într-un interviu Click, Anca este o mare iubitoare a copiilor, și deși i se spune că este o „mamă eroină”- care în alte vremuri însemna pur și simplu să aducă pe lume mulți copii – Anca este foarte atentă la ceea ce le oferă copiilor săi.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea, pentru Click.ro.

Anca este o femeie normală, care iubește să fie mamă

Cum vremurile în care cuplurile se gândesc de multe ori dacă să facă primul copil, poate chiar și pe al doilea, prezența în viața publică a unei femei care să își dorească să devină mamă pentru a șaptea oară a stârnit întrebări în rândul celor mai „puțin curajoase”, dar mai ales a celor care judecă după aparențe.

Anca Serea alături de Adrian Sînă și cei patru copii pe care îi au împreună (Instagram)

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea, pe blogul său.

Anca are doi copii din relația anterioară, cu afaceristul Filip Poplingher, decedat în 2011, și patru cu Adrian Sînă. Cel mai mare copil, David a terminat liceul în această vară, iar cel mai mic, Leah, este născută în august 2019. De altfel, toți cei șase copii au nume biblice: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah.

Citește și:  Adela Popescu, mamă de trei, fiecare cu nevoile sale