Mihaela Rădulescu, fericită într-o relație la distanță cu Felix Baumgartner

„Cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?”, iată doar câteva dintre problemele unei relații la distanță

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Vedeta de televiziune, Mihaela Rădulescu, se află într-o relație cu austriacul Felix Baumgartner de aproape opt ani. Opt ani în care presa a speculat fel de fel, sugerând că ba au parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste, ba că s-ar fi despărțit. În speranța că va pune capăt zvonurilor, Mihaela a oferit un interviu în exclusivitate Viva.ro, în care a vorbit despre subiect.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație aproape la distanță

Astfel, redactorii Viva.ro au întrebat-o pe vedetă cum se descurcă cu relația la distanță, această relație fiind atipică, de vreme ce reușește să funcționeze de peste opt ani de zile. „Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată anterior.

Mai mult, aceasta a mărturisit că, deși atunci când sunt împreună totul este perfect, ba chiar asezonat cu adrenalina de rigoare, atunci când sunt despărțiți, ar interveni, totuși, niște probleme de ordin casnic, care se rezolvă însă pe Facetime. Noroc cu tehnologia! „Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Citește și: Anca Serea lucrează să devină „Alba ca Zăpada”