Delia
Delia. Sursa foto: spynews.ro

Printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Delia Matache a recunoscut că nu prea primește lume în penthouse-ul în care locuiește. Jurata de la „iUmor” a precizat că cei care vin pleacă greu și lasă în urma lor dezordine.

„Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, a declarat Delia Matache pe Instagram. În urmă cu câțiva ani, Delia a recunoscut că refuză să mănânce acasă deoarece ar face prea multă dezordine și își murdărește bucătăria.

 „Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a declarat cântăreața, potrivit Libertatea.ro.

Delia revine în forță cu un spectacol ce-i va surprinde pe fanii artistei

Cântăreața a anunțat că noul spectacol pe care îl pregătește va avea o abordare nonconformistă, iar hiturile cunoscte ale artistei vor avea ceva special. De asemenea, vor exista numeroasă surprize și invitați de renume.

„«Rockadelia» este demult în planurile mele și a venit timpul să vă invit în acest univers liber, rebel, în care muzica și bucuria de a fi împreună sunt singurele care contează. Ne vedem pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București la Rockadelia”, a spus cântăreața.

Reamintim că Delia este printre cele mai cunoscute vedete autohtone, având o carieră impresionantă. Printre cele mai cunoscute show-uri ale artistei se numără „Acadelia”, Psihodelia” și „Delira.”

Citește și articolul: Delia Matache a împlinit 40 de ani. Ce mesaj a transmis fanilor